Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

652

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών η Δέσποινα Βλησαρούλη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 17.00 στον Ι.Ν. Αγίου Θωμά Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Κωνσταντίνος Οικονόμου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Αναστάσιος Γεωργίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 18.00 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στο Βλαχογιάννι.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών η Ιωάννα Χασιώτη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στο Πουρνάρι Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Κωνσταντίνος Καραπάνος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου στα Αμπελάκια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Γεώργιος Γεωργάκης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνα στο Δαμάσι.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Κλέαρχος Παπαζήσης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ