Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

369

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 χρονών ο Δημήτρης Μαλιόγκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών o Αναστάσιος Τοσιούδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η Σουζάνα Αγοραστού. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η Ελευθερία Κωστίμπα-Λιάπη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Αικατερίνη Νατσαρίδου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.30 στον Ι.Ν. Αγίου Θωμά Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Δημήτριος Χατζηγεωργίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Κιλελέρ.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Μαρία Σαπουνά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90ετών η Σιδερώ Μοροσού. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ομορφοχωρίου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο Σωτήριος Οικονόμου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ