Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

124

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Ιωάννης Τσιρογιάννης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Γεώργιος Αδάμος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πυργετού.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Δήμος Κουκουρίκης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου. Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Σπύρος Δημησιάνος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 5.30 .μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Αναστασία Μούσιου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Μεσοχωρίου Ελασσόνας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Βασιλική Βόγγολη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Θεόφιλος Κωτούλας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Νίκαιας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η Δέσποινα Λακερδά – Μπαλτά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Γιάννουλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here