Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

921

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Θανάσης Παπαμαργαρίτης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Γιώργος Ξαφούλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Νικόλαος Τσιβούλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών ο Γεώργιος Κίτσιος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Ελάτειας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Ελένη Ζαχαριά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Ευάγγελος-Ιορδάνης Φιλιππίδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών η Ελένη Εμμανουήλ-Γιωτα. Η κηδεία τελέστηκε χθες Τετάρτη στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ