Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

84

“Έφυγε” από τη ζωή η Βάσα Σολωμού – Ξανθάκη, συγγραφέας – φιλόλογος. Η κηδεία θα τελεστεί στη 1.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στα Αμπελάκια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Αλκιβιάδης Αργυράκης. Η κηδεία θα τελεστεί στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών η Ευαγγελή Πιστάλη. Η κηδεία θα τελεστεί στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης. Η κηδεία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Αθανάσιος Τσουλούφης. Η κηδεία θα τελεστεί στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στη Μέλισσα Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Γεωργία Τσιγάρα. Η κηδεία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Ζάππειο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η Βασιλική Τσουκαρέλα. Η κηδεία θα τελεστεί στις 11π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Μαγούλα Ελασσόνας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Ευθυμία Ντραχα. Η κηδεία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Ιησού Χριστού, στο Θετίδιο Φαρσάλων.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η Σμαραγδή Δαρούση. Η κηδεία θα τελεστεί στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here