Λάρισα: Έφυγαν από τη ζωή

68

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών η Ευαγγελή Βακουφτσή. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, γονείς, αδέλφια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο Απόστολος Σπανός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, γονείς, αδέλφια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Φωτεινή Καλούση. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Δημήτριος Κουτσοδόντης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Δήμητρα Μάγκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Κωνσταντίνος Τζίκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Γιάννουλη. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Ευάγγελος Δοξαργιώτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή ώρα 1.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Κραννώνα Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγονή, αδέλφια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Δημήτριος Παπακώστας. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών άφησε πίσω παιδιά, αδέλφια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here