Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

78

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Αλέξανδρος Κρίτσας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.00π.μ. στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η Ανδρομάχη Χαρατσή. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Βελίκας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, η Χρυσή Σπυρούλη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Σωτήρος Αβέρωφ.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Βασιλική Γιακουβή. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Φιλιππούπολη.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Κλειώ Κηπουρού. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 18.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Νίκαιας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η Μαρία Τασιά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών η Βασιλική Σολοβού. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα  18.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here