Λάρισα: Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο για τον αδικοχαμένο Νίκο

175

Μπροστά από την είσοδο του δημαρχείου Λάρισας άπλωσαν το ματωμένο πανί, αλλά και λίγα τούβλα από τον μοιραίο τοίχο όπου ο άτυχος νέος έχασε άδικα την ζωή του.


Η διαμαρτυρία φίλων, συμφοιτητών και απλών πολιτών είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς με την κίνηση τους ήθελαν να θέσουν προ των ευθυνών τον δήμο που δεν έκανε κάτι για το συγκεκριμένο σπίτι και όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να σταματήσουν την ανευθυνότητα για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Με αναμμένα κεριά δίπλα από το ματωμένο πανί δημιούργησαν το “ΝΙΚΟΣ”.


Όπως, τόνισαν οι φίλοι του, ” ο Νίκος δεν γυρίζει πίσω. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους υπεύθυνους, να σταματήσουν να είναι ανεύθυνοι. . Όχι άλλη ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Φτάνει. Για τα παιδιά μας. Για τις ζωές μας. Για τον πολιτισμό μας”.
Ακόμη επεσήμαναν: “Πόσο θλιβερό είναι να υπάρχει δίπλα από έναν ολοκαίνουργιο δρόμο που κόστισε εκατομμύρια ευρώ ένα παμπάλαιο κτήριο που έφτασε να κοστίζει μια ζωή. Όσο ξαφνικό και αν ήταν το γεγονός στην πραγματικότητα χτιζόταν με κάθε μέρα μη μέριμνας που περνούσε”.

Πηγή: ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here