Λάρισα: Διακρίθηκε στις πανελλαδικές η μαθήτρια που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Βόλου

623

Στο Πολυτεχνείο Κοζάνης πέρασε η νεαρή Λαρισαία αθλήτρια της ΑΕΛ η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην Οδό Βόλου στις 22 Ιουλίου. Η Παναγιώτα (Γιώτα) Ακριβούλη που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο έμαθε πως πέρασε τρίτη στο Πολυτεχνείο Κοζάνης στην σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων δίνοντας χαρά στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Καλά είναι τα νέα και για την υγειά της καθώς η κατάστασή της βελτιώνεται καθημερινά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Λάρισας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και τις πιο θερμές ευχές μας για την απόλυτη αποκατάσταση της υγείας της θέλουμε να δώσουμε και στην Παναγιώτα Ακριβούλη, την εξαιρετική παίκτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, που πρόσφατα έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, για την τεράστια επιτυχία της να εισαχθεί στο Πολυτεχνείο Κοζάνης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακολουθεί την πορεία της υγείας της Παναγιώτας Ακριβούλη, γνωρίζουμε ότι από σήμερα βρίσκεται στα χέρια των επιστημόνων του καλύτερου κέντρου αποκαταστάσεως στην Ελλάδα Animus, χορηγού και της ΠΑΕ ΑΕΛ, και οι πληροφορίες μας είναι ότι πολύ σύντομα η υγεία της θα αποκατασταθεί πλήρως, ώστε σύντομα να την απολαύσουμε και μέσα στο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here