«Λάρισα Μπροστά»: Ψήφισμα συμπαράστασης στους αστυνομικούς

44

Σχέδιο απόφασης– ψήφισμα με το οποίο καταδικαζεται η επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης στο λόφο του Φρουρίου, εκφράζεται η συμπαράσταση στους δυο ένστολους που τραυματίστηκαν και τονίζεται η αναγνώριση στο έργο και στην προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων, κατέθεσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Ρένα Καραλαριώτου .
Το ψήφισμα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» , το οποίο αποφασίσθηκε να συζητηθεί στην διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκροτήθηκε, αναφέρει τα παρακάτω:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης στο λόφο του Φρουρίου, από ομάδα ατόμων και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ενστόλων.
Οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους αστυνομικούς μας οι οποίοι με αυτοθυσία, καθημερινά, επιτελούν άψογα το καθήκον και την αποστολή τους, προσφέροντας σε όλους μας ασφάλεια και προστασία.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος βρίσκονται αγόγγυστα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Οι δύσκολοι καιροί που περνάει η κοινωνία μας πρέπει να μας βρίσκουν ενωμένους και αλληλέγγυους, έτοιμους για να βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.
Σε συνεργασία με την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τους νόμιμους εκπροσώπους τους, η Λάρισα θα παραμείνει ζωντανή, ασφαλής και ανοικτή πόλη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here