Λάρισα: Άρπαξε το κινητό από την έγκυο εργαζόμενη για να μην καλέσει την Αστυνομία – Αναζητείται ο «νταής» εργοδότης

232

Η έγκυος εργαζόμενη μίλησε στο MEGA για την επίθεση που δέχτηκε από τον εργοδότη της.

Αντιμέτωπη με τη βίαια συμπεριφορά του συνιδιοκτήτη της καφετέριας στην οποία εργάζεται βρέθηκε μία 26χρονη έγκυος στη Λάρισα.

Η κοπέλα, που υπέβαλε ήδη μήνυση, δηλώνει ότι κατατρομοκρατήθηκε, καθώς ο επιχειρηματίας την έσυρε βάναυσα έξω από το μαγαζί και της απέσπασε το κινητό για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας παραμένει άφαντος, ενώ τον αναζητά η Αστυνομία.

Η κοπέλα μιλώντας στο MEGA, περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από τον συνιδιοκτήτη της καφετέριας όπου εργάζεται μπροστά στα μάτια πελατών και περαστικών.

«Πήγα στη βάρδια μου κανονικά , μέχρι που ήρθε ο εν λόγω κύριος και άρχισε να μου λέει να παραιτηθώ από τη δουλειά, ότι δεν με γουστάρει στο μαγαζί. Επειδή νεύριασε, με άρπαξε από το χέρι και τραβώντας με και σπρώχνοντάς με έβγαλε εκτός του μαγαζιού, μου έλεγε να μην ξαναπατήσω, να εξαφανιστώ, να φύγω», αναφέρει.

«Της άρπαξε και το κινητό»

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας φέρεται μάλιστα να της πήρε για αρκετή ώρα το κινητό της τηλέφωνο και δεν της το έδινε.

«Bγάζω το κινητό μου να πάρω το σύντροφό μου, μου πήρε το κινητό δεν μου το έδινε για κάποια λεπτά, έγινε ένας χαμός του έλεγαν δώσε το κινητό στη κοπέλα», περιγράφει η 26χρονη.

Η 26χρονη, όπως αναφέρει, είχε προλάβει όμως να καλέσει τον σύντροφό της, ο οποίος πήρε αμέσως την Αστυνομία.

«Έψαχνε το κινητό και το έβαλε στην τσέπη του και δεν της το έδινε, η κοπέλα του έλεγε δώσε το κινητό μου δεν έχεις καμιά δουλειά με το κινητό μου, αλλά αυτός δεν της το έδινε, προφανώς για να μην καλέσει την Αστυνομία αλλά που να ήξερε ότι εγώ την είχα καλέσει ήδη την Αστυνομία», αναφέρει ο σύντροφος της 26χρονης.

Η άτυχη κοπέλα, είχε καταγγείλει, πριν από μερικούς μήνες, τον ίδιο εργοδότη για μη καταβολή μισθών.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια γιατί θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε εκείνη τη στιγμή», λέει χαρακτηριστικά η 26χρονη.

Η εργαζόμενη υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ η κατάσταση της υγείας της έχει ήδη κλονιστεί καθώς φοβήθηκε για την υγεία του μωρού που κυοφορεί.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here