Λάρισα: Αποφυλακίστηκε ο «Κάμελ» που «έλουζε» με βενζίνη γυναίκες – Θύμα του και γνωστή γυμνάστρια

65

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Λάρισας ο «Κάμελ», ο οποίος κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στους δρόμους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Ο 39χρονος που πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών τον Ιούνιο, επειδή «έλουζε» άτομα με βενζίνη και συγκεκριμένα ένα παιδάκι, ηλικίας μόλις 16 μηνών και τον 30χρονο πατέρα του.

Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και η γνωστή γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου, η οποία και είχε μιλήσει δημόσια για την επίθεση που δέχτηκε.

Επίσης, το 2018 καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 21χρονης τότε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με ποινή φυλάκισης 40 μηνών χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων.

Στις 17 Ιανουαρίου του 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτισε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020 καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση 60 ημερών, για να εκτίσει ποινή 20 ημερών και να αποφυλακιστεί τον Ιανουάριο του 2021.

Ο 39χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος, έχει εξεταστεί από ψυχίατρους, που έχουν αποφανθεί ότι δεν χρήζει νοσηλείας και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πηγή: mynews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here