Λάρισα: Αναζητούνται διαμερίσματα για άστεγους

336

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) σε ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους πολίτες που επιθυμούν να νοικιάσουν σπίτια για τη φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ».

Σημειώνει ότι: «Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των ωφελούμενων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας, χωρίς να αποκλείονται και τα περίχωρα (π.χ. Γιάννουλη) και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι: από 20 έως 70 τ.μ. Επιτρέπονται κι ημιυπόγεια εφόσον πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματοςμ καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Εγγυημένο μίσθωμα 180 ευρώ για 18 μήνες.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. στα τηλέφωνα: 2410-661.727 και 2410-663.085. Κατσιούπη Καλλιόπη, ώρες: 09:00 – 15:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ: Ηπείρου 96-98, 2ος όροφος».

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here