Λάρισα: Αγνώριστη αλλά πάντα γοητευτική η Ηρώ Μουκίου – Η άγνωστη ζωή πίσω από τις κάμερες

830

Η Ηρώ Μουκίου μοιράζει τη ζωή της, ανάμεσα στην Αθήνα και τη Λάρισα. Η ηθοποιός που έγινε διάσημη τη δεκαετία του 90 μίλησε για τις προτεραιότητες της ζωής της…

Η Ηρώ Μουκίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ότι συναντιέται για 20 χρόνια με τον σύζυγό της μόνο τα Σαββατοκύριακα καθώς εκείνη μένει στην Αθήνα λόγω των καλλιτεχνικών της υποχρεώσεων και εκείνος στη Λάρισα λόγω επίσης των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ωστόσο όπως τονίζει η φλόγα καλά κρατεί ακόμα στην μεταξύ τους σχέση. Συγκεκριμένα επισήμανε: “Aπό τότε που παντρεύτηκα τον άντρα μου προφέρω τις υπηρεσίες μου στα διοικητικά της κλινικής του συζύγου μου. Τον βλέπω 20 χρόνια τώρα μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Διατηρήσαμε την φλόγα του ενός για τον άλλο, αν και νιώσαμε την έλλειψη και οι δύο. Η σχέση αποδείχτηκε ότι έχει διάρκεια χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της». Στη δική μας δουλειά το lockdown εμάς μας κόστισε ακόμη πιο πολύ. Όμως ευτυχώς έχω και άλλους πόρους λόγω της ενασχόλησής μου με το διοικητικό συμβούλιο της νευροψυχιατρικής κλινικής του άντρα μου, όπου προσφέρω τις υπηρεσίες μου.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here