Λάρισα: Αυτοπεριορισμός δεν σημαίνει χτένισμα και βαφή στο σπίτι – Καλούν κομμωτές κατ’ οίκον

809

Μετά τις λιγοστές ευτυχώς παραβιάσεις των μέτρων για κλείσιμο των καταστημάτων, δυστυχώς κάποιοι δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται πλήρως το νόημα του αυτοπεριορισμού και αναζητούν υπηρεσίες κατ’ οίκον, με Λαρισαίους να απευθύνονται σε επαγγελματίες ζητώντας υπηρεσίες στο σπίτι.

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτησή του στο Facebook Λαρισαίος κομμωτής ο οποίος απηύθυνε δημόσια παράκληση σε φίλους και πελάτες να μην του ζητούν κουρέματα, χτενίσματα και βαφές στο σπίτι, τηρώντας τα μέτρα αυτοπεριορισμού.

Όπως εύστοχα επισημαίνει- εξηγώντας το αυτονόητο, ο περιορισμός ισχύει για όλους και το γεγονός ότι η υπηρεσία θα προσφερθεί εντός της κατοικίας δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποιος είναι φορέας του ιού ή όχι, ή ποιόν άλλο μπορεί να έχει επισκεφθεί.

«Στην παρούσα φάση, δεν χρειαζόμαστε ωραία μαλλιά σημειώνει, αλλά υγεία και θάρρος για να αντέξουμε. Όσο πιο υπεύθυνοι γίνουμε τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθουμε όλοι στους κανονικούς ρυθμούς και στις συνήθειές μας. Οπότε λέμε «όχι» στην κομμωτική στο σπίτι».

X.B.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here