Λάρισα: Άφησε 20.000 ευρώ κάτω από κάδο απορριμμάτων για να σώσει την κόρη της

801

Μια 72χρονη Λαρισαία αποτέλεσε το τελευταίο θύμα των απατεώνων, καθώς έδωσε 20.000 ευρώ σε υποτιθ­έμενη αστυνομικό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της η οποία, δή­θεν προκάλεσε “θανατηφόρο δυστύ­χημα” όπου “έχασε τη ζωή του ένα παιδί”.

Ένα ακόμη θύμα της πασίγνωστης απάτης – μάστιγας σε βάρος ηλικιωμένων, με τα υποτιθέμενα τροχαία δυστυχή­ματα αλλά παρά την εκστρατεία ενη­μέρωσης, παρά το γεγονός ότι συλληφθείς για θανατηφόρο δυστύχημα δεν είναι δυνατό να αφεθεί ελεύθερος χρηματίζοντας αστυνομικούς και εισαγγελείς, δυστυχώς ηλικιωμένοι άνθρω­ποι πέφτουν θύματα απατεώνων.

Λί­γο πριν τις 2 τα ξημερώματα, γυναίκα που προσποιήθηκε την αστυνομικό τη­λεφώνησε στο σπίτι της 72χρονης Λαρισαίας ανακοινώνοντάς της τα δυσά­ρεστα. Ότι δηλαδή η κόρη της προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα παιδί και οι γονείς του που “βρίσκονται αυτή την ώρα εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα” είναι εξαγριωμένοι και “θέλουν εκδίκηση” για τον χαμό τους παιδιού τους.

Συνεργός της υποτιθέμενης αστυνομι­κού παριστάνει το παιδί της 72χρονης που παρεμβαίνει στο τηλέφωνο και… απεγνωσμένα εκλιπαρεί για βοήθεια, φωνάζοντας “μάνα σώσε με”.

Η δράστιδα στην περίπτωση της 72χρονης, αρχικά ζήτησε 40.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της αλλά μετά από διαπραγματεύσεις πείσθηκε να λά­βει 20.000 ευρώ. Όταν η υποτιθέμενη αστυνομία θα λάμβανε τα χρήματα, τότε η κόρη του θύματος θα αφηνόταν ελεύθερη από την ΕΛ.ΑΣ. όπου “κρα­τούνταν”.

Έτσι η δράστιδα, τηλεφωνικά καθοδήγησε τη συνταξιούχο, η οποία κατέβηκε από το διαμέρισμά της, στο κέντρο της Λάρισας και κάτω από τον κάδο απορ­ριμμάτων άφησε το μεγάλο χρηματικό ποσό αναμένοντας μάταια να επι­στρέψει σπίτι η κόρη της…

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here