Στ. Κούλογλου: H χώρα θα βγει κανονικά και με καλά επιτόκια στις αγορές

426

Την εκτίμηση ότι η χώρα μας θα βγει κανονικά και με καλά επιτόκια δανεισμού στις αγορές εξέφρασε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου. Ο κ. Κούλογλου ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και το δίλημμα θα είναι εαν οι πολίτες θα εμπιστευτούν μια κυβέρνηση που τους έβγαλε από την κρίση ή τις κυβερνήσεις που τους οδήγησαν στην κρίση.

Για την έξοδο της χώρας στις αγορές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι οι δανειστές πλέον δεν θα έχουν το όπλο της δόσης για να κρατάνε την Ελλάδα. «Αν η οικονομία πάει καλά θα μπορέσουμε να πάρουμε και μέτρα αναθέρμανσης», εξήγησε ο κ. Κούλογλου, υπογραμμίζοντας ότι εαν έρθει στην εξουσία μια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση πισωγυρίσματος.
Οσον αφορά την συνέχιση της παρουσίας του ΔΝΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτό εξαρτάται από διάφορα πολιτικά παιχνίδια στην εσωτερική σκηνή της Γερμανίας και εξήγησε ότι εαν τελικά αποχωρήσει θα υπάρξουν μεγαλύτερα περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης μέτρων για το 2019 και το 2020. «Το ΔΝΤ κακώς ήρθε στην Ευρώπη, όπου πήγε προκάλεσε μεγάλες καταστροφές», είπε ο κ. Κούλογλου ο οποίος σχολιάζοντας παράλληλα την στάση και τον ρόλο των ελληνικών ΜΜΕ, ανέφερε με έμφαση ότι έχασαν την είδηση του αιώνα ότι η χώρα χρεοκοπούσε.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here