Κοπή πίτας παραρτήματος Ρομά δήμου Λαρισαίων

268

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων ,με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήρη Βούλγαρη, την Πέμπτη 18/2/2021 στο χώρο του Παραρτήματος Ρομά.
Στην καθιερωμένη κοπή πίτας εκτός από το Αντιδήμαρχο κ. Βούλγαρη, παρευρέθηκε και η Διευθ/τρια Πρόνοιας κα. Ευθυμία Ζιώγα , οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν τους υπαλλήλους του Παραρτήματος Ρομά για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την εξυπηρέτηση των ρομά κατοίκων της περιοχής, κυρίως το δύσκολο αυτό καιρό της πανδημίας ,συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι ρομά κάτοικοι της περιοχής καθώς και τους τρόπους βελτιστοποίησης αυτών.
Τέλος, τονίστηκε πως η Αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων σε συνεργασία με το Παράρτημα Ρομά παρά τις δύσκολες και απαιτητικές μέρες μπορούν να φέρουν εις πέρας όλα όσα έχουν θέσει ως στόχους για την Ευπαθή αυτή Κοινωνική Ομάδα.

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45, τηλέφωνο: 2410-231.122, email:kkoinotitasroma@larissa.gov.gr.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here