Κόκκαλης: Ο Αγοραστός ξεσκέπασε την κοροϊδία Καραμανλή για το δρόμο Λάρισας Φαρσάλων

287

Με αφορμή τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για το νέο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι σημερινές αποκαλύψεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, ότι δηλαδή οι μελέτες για το νέο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων είναι κυριολεκτικά… βαλτωμένες, έρχονται να εκθέσουν ανεπανόρθωτα τον υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και παράλληλα να αποκαλύψουν σε όλο του το μεγαλείο τον απύθμενο εμπαιγμό από πλευράς του, απέναντι στην τοπική κοινωνία του νομού και κυρίως των Φαρσάλων, αλλά και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του.
Γιατί ήταν ο ίδιος ο κ. Καραμανλής που σε αλλεπάλληλες συναντήσεις του με κυβερνητικούς βουλευτές της Λάρισας, διαβεβαίωνε προ ολίγων εβδομάδων (μέσω δελτίων τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι συνάδελφοι), ότι η κατασκευή του δρόμου θα ξεκινήσει εντός του 2020.
Εμείς θα παραστούμε στη συνάντηση φορέων που αποφασίστηκε να ζητηθεί από τον υπουργό Υποδομών, αν και θεωρούμε πως θα γίνει επί ματαίω. Γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, «η νοικοκυρά που δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει».
Εδώ όμως μιλάμε για ανθρώπινες ζωές που θυσιάζονται στο Μολώχ της ασφάλτου! Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here