Κόκκαλης: Να επικρατήσει η κοινή λογική, όχι στην αποβολή της ΚΑΕ Λάρισα από την Basket League

188

«Η απόφαση της ΕΕΑ να αποστείλει έγγραφο στον ΕΣΑΚΕμέσω του οποίου ζητάει την αποβολή της ΚΑΕ Λάρισα από την Basket League λόγω της σύνθεσης του μετοχικού της κεφαλαίου, εγείρει σειρά ερωτηματικών όχι τόσο για τους τύπους στους οποίους στηρίζεται, αλλά στην ουσία». Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις εξελίξεις σε ότι αφορά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ, της Λαρισινής ΚΑΕ.
Ο κ. Κόκκαλης προσθέτει επίσης τα εξής: «Γιατί η ΚΑΕ Λάρισα, όπως η ίδια υποστηρίζει και ουδείς μέχρι στιγμής έχει αμφισβητήσει, αποτελεί δείγμα υγείας στον Ελληνικό αθλητισμό, τόσο σε οικονομικό και διοικητικό, όσο και αθλητικό επίπεδο, ανοίγοντας και πάλι την πόρτα της καλαθοσφαίρισης σε μία περιοχή με πλούσια ιστορία στο άθλημα.
Σ’ αυτή την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία λοιπόν, θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να αναρωτηθούν που θέλουν να οδηγήσουν το ελληνικό μπάσκετ και αν θέλουν την Ελληνική περιφέρεια συμμέτοχη σ’ αυτή την πορεία.
Γιατί μου είναι αδιανόητο να αποκλείουν μία πόλη σαν τη Λάρισα από τη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος για ένα τυπικό – λογιστικό λάθος. Ελπίζω πως έστω και την ύστατη στιγμή, θα επικρατήσει η κοινή λογική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here