Κόκκαλης: Μέσω deminimisοι αποζημιώσεις στα αμύγδαλα, δικαιώθηκε η προσπάθειά μας!

248

Με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να αποζημιώσει τους πληγέντες αμυγδαλοπαραγωγούς των δήμων Τεμπών και Ελασσόνας, καθώς επίσης και τους παραγωγούς επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών από την περιοχή του Τυρνάβου, μέσω του προγράμματος deminimis, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η δρομολόγηση από πλευράς υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της αποζημίωσης των αμυγδαλοπαραγωγών των δήμων Τεμπών και Ελασσόνας μέσω του προγράμματος deminimis με 80 ευρώ το στρέμμα, έρχεται να δικαιώσει τα όσα έχουμε πράξει για το θέμα ως κυβέρνηση, αλλά και τα όσα έχουμε πει ως αντιπολίτευση το τελευταίο διάστημα, όταν οι παλινωδίες του κ. Βορίδη έθεταν εν αμφιβόλω τις αποζημιώσεις.
Ας είναι κι έτσι. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Τουλάχιστον μετά την ψυχική οδύνη που υπέστησαν τους τελευταίους μήνες οι πληγέντες παραγωγοί, θα λάβουν το ελάχιστο δυνατό από το κράτος.
Όσο για τους… συντοπίτες «παντογνώστες» συναδέλφους από το κυβερνόν κόμμα, που χαρακτήριζαν «αστεία πράγματα» την πρόταση μας για αποζημίωση μέσω του deminimis, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε στις επόμενες ώρες κατά πόσον οι «ελιγμοί» τους θα προσεγγίσουν εκείνους της…Κομανέτσι.
Ας γίνει και σ’ αυτούς το πάθημα μάθημα.
Οφείλουμε τέλος να επισημάνουμε πως στη σωστή κατεύθυνση είναι και η ένταξη στο ίδιο πρόγραμμα αποζημίωσης των επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών από την περιοχή του Τυρνάβου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here