Κόκκαλης: Η ακρίβεια πλέον στην Ελλάδα έχει όνομα και λέγεται «Μητσοτάκης»

54

«Οι νέες τιμές ρεύματος που ανακοινώθηκαν για τον Σεπτέμβριο αποδεικνύουν την αποτυχία της κυβέρνησης να τιθασεύσει το ράλι της ακρίβειας. Μιλάμε πλέον για «ακρίβεια Μητσοτάκη». Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωσή του, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις νέες μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο κ. Κόκκαλης συμπληρώνει επίσης πως «η κυβέρνηση μπορεί αλλά δεν θέλει να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών. Μπορεί αλλά δεν θέλει να αποσυνδέσει τις τιμές χονδρικής με το φυσικό αέριο, όπως ακριβώς έπραξαν η Ισπανία και η Πορτογαλία. Μπορούν αλλά δε θέλουν να αξιοποιήσουν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για τους πολλούς. Μπορεί αλλά δεν θέλει να σταματήσει τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών σε νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς.
Το μόνο που θέλει η άγρια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι να αφήνει τους πολίτες ανυπεράσπιστους, βορά στα νύχια των αρπακτικών των εισπρακτικών εταιρειών, για να πληρωθούν οι υπέρογκες και άδικες αυξήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here