Κλείνει άυριο τμήμα στην Εθνική οδό από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη

360

Αύριο Τρίτη 23/01/2019 και από 09:00 έως 12:00 θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός του τμήματος από Α/Κ Συκουρίου (χ.θ. 362) έως τον Βόρειο Α/Κ Λάρισας (χ.θ. 367) στην κατεύθυνση ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για την εκτέλεση εργασιών.

Οι οδηγοί που θα κινήστε προς Θεσσαλονίκη θα εξέλθετε από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Συκουρίου στην επαρχιακή οδό στην κατεύθυνση προς Λάρισα, στη συνέχεια στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιοκάμπου και τέλος δεξιά στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως τον Βόρειο Α/Κ Λάρισας απ’ όπου θα εισέρχεστε και πάλι στον αυτοκινητόδρομο από τον 2ο κλάδο εισόδου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού ο Σταθμός Διοδίων του Μακρυχωρίου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη δεν θα εισπράττει διόδια.

Οι εργασίες αφορούν στην εγκατάσταση επί του αυτοκινητόδρομου πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων που θα ενημερώνει για την κατάσταση του οδοστρώματος αλλά και την κυκλοφορία και συνεπώς θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους οδηγούς/πελάτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here