Κοινωνικό Παντοπωλείο: Προσφορά αναψυκτικών από την εταιρεία «Παλάσκας διανομές»

250

Αναψυκτικά για το χριστουγεννιάτικο πακέτο που θα διανεμηθεί στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε η εταιρεία « Παλάσκας διανομές» με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.
Τα αναψυκτικά παρέδωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Παλάσκας Γεώργιος, ο οποίος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη πολύ περισσότερο ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.
Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος και Παπαδόντας Γεώργιος οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά τους.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here