Κικίλιας και Ζαχαράκη σε εκδήλωση της Ν.Δ. Φαρσάλων

328

Την ετήσια χοροεσπερίδα της θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. (ΔΗΜ.Τ.Ο.), Φαρσάλων, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, στο «Κτήμα Αίγλη» στα Φάρσαλα. Ομιλητές της βραδιάς θα είναι ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής Α’ Αθηνών – τομεάρχης Άμυνας Ν.Δ. και η Σοφία Ζαχαράκη, αναπληρώτρια εκπ. Τύπου Ν.Δ.

* Στο μεταξύ η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, με θέμα: «Η πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές».

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης, θα είναι ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Θα συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αν. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, τα μέλη της Επιτροπής για την Προετοιμασία των Εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Κώστας Τζανακούλης τ. δήμαρχος Λαρισαίων, και κ. Μιχ. Ι. Σταυριανουδάκης δήμαρχος Δήμου Δάφνης – Υμηττού, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here