Κέλλας στην Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας : «Νέα εποχή για την Ελληνική Αστυνομία»

176

«Μεγάλη μέρα η σημερινή, τόσο για την Ελληνική Αστυνομία που γιορτάζει τον Άγιο Προστάτη της Αρτέμιο, όσο και την Ελληνική Δημοκρατία που τιμά έναν από τους θεσμούς, που απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας.»
Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έπειτα από το πέρας της Δοξολογίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Λάρισας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, προσθέτοντας:
«Οι Αστυνομικοί μας δίδουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έναν διαρκή αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών και δεν πρέπει να ξεχνάμε, ποτέ, εκείνους που έπεσαν εκπληρώνοντας το ύψιστο και ιερό καθήκον της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.
Σήμερα, η Αστυνομία μας διανύει μία περίοδο ηθικής ανάτασηςκαιεξύψωσης, υπό τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση που γνωρίζει πολύ καλά και εκτιμά απεριόριστα, τόσο την προσφορά, όσο και τις μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες του Σώματος.
Εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τους αστυνομικούς μας, προκειμένου να κάνουν τη δουλειάτους χωρίς προσχώματα και ιδεοληψίες. Η εποχή της αμφισβήτησης της Αστυνομίας από συγκεκριμένες μειοψηφίες έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και το αίσθημα της ασφάλειας εδραιώνεται ξανά σε όλη την επικράτεια.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους αστυνομικούς μας και τις οικογένειές τους χρόνια πολλά! Ο Άγιος Αρτέμιος να τους προστατεύει πάντα!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here