Κέλλας: Μικροπολιτικά παιχνίδια στην επιλογή προϊσταμένων ΚΕΣΥ

356

Κριτική προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ασκεί ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, καθώς, όπως υποστηρίζει,με ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου«είναι η πρώτη φορά, που κατά την επιλογή των Προϊσταμένων ΚΕΣΥ αποκλείονται αδικαιολόγητα οι υπηρετούντες ως Υπεύθυνοι Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων».
Στην ερώτηση με πρώτο υπογράφοντα τον βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανό αναφέρεται ότι «ο ν. 4547/2018 είναι ο πρώτος ισχύων νόμος, που δεν λαμβάνει υπόψη τη θητεία στη θέση υπευθύνου ως μοριοδοτούμενο προσόν ορισμού, παραγράφοντας για προφανείς πολιτικούς λόγους όλη την κτηθείσαεμπειρία των υπεύθυνων ΣΣΝ και καταστρατηγώντας τα ορισμένα από την εγκύκλιο ορισμού των Υπευθύνων ΣΝΝ καθήκοντα (αρ. πρωτ. 93008/Γ7/10-08-2012/ΥΠΑΙΘΠΑ)».
Οι ερωτώντες βουλευτές του Τομέα Παιδείας, του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ζητούν από τον αρμόδιο Υπουργό να αιτιολογήσει «τον ακριβή λόγοτουαποκλεισμού των υπηρετούντων ως Υπευθύνων Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων από την επιλογή των Προϊσταμένων ΚΕΣΥ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here