Κέλλας: «Η ΝΔ θα αποκαταστήσει τη δημόσια τάξη και ασφάλεια»

323

Δήλωση για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ
«Η βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ αποτελεί μία ενέργεια κατατρομοκράτησης της ελευθερίας του τύπου, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και, ουσιαστικά, της ελευθερίας της έκφρασης, που αποτελεί αδιαπραγμάτευτο αξιακό και λειτουργικό εχέγγυο της Δημοκρατίας.
Δυστυχώς, η Κυβέρνηση, εξαιτίας των ιδεοληψιών της, έχει επιτρέψει την επώαση ενός κλίματος ακραίας πόλωσης, που διαχέεται προοδευτικά στην κοινωνία μας και δυναμιτίζεται από τη μισαλλοδοξία και την ατιμωρησία».
Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, για την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, προσθέτοντας:
«Εξαιτίας των χειρισμών της Κυβέρνησης, ο δημόσιος διάλογος ολισθαίνει σε μία βαθιά διαιρετική τομή. Όποιος συμφωνεί με την Κυβέρνηση είναι καλός και προοδευτικός, ενώ οποίος διαφωνεί μαζί της και απορρίπτει τον εθνομηδενισμό χαρακτηρίζεται με ευκολία ως ακροδεξιός.
Εξαιτίας των χειρισμών της Κυβέρνησης, η ανομία εδραιώνεται στα Πανεπιστήμια και τα αστικά κέντρα, με επίκεντρο το “άβατο” των Εξαρχείων, διαπλάθοντας τον εξτρεμισμό και κυοφορώντας την τρομοκρατία.
Όσοι, δε, νόμιζαν ή εξακολουθούν να νομίζουν ότι κινδυνολογούμε, θα πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι η τρομοκρατία είναι πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη, καθότι ξεκινά από τη στοχοποίηση απόψεων σε πολιτικό και ψυχολογικό επίπεδο, εξελίσσεται στο σπάσιμο και το κάψιμο δημοσίων κτιρίων και καταστημάτων, με ανθρώπινα θύματα, όπως της Μαρφίν, και καταλήγει σε επιθέσεις, όπως εκείνης που πραγματοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο στο Εφετείο Αθηνών, αυτής που επιχειρήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες έξω από το σπίτι του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, καθώς και της σημερινής.
Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να αλλάξει “ρότα” και να προστατεύσει την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.
Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει τη δημόσια τάξη και ασφάλεια από την αμέσως επόμενη μέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here