ΚΔΑΠ Παίζω και Μαθαίνω: Αναβαθμίζει και Εκσυγχρονίζει την εκπαίδευση για παιδιά από 5-12 ετών

894

Οι ανάγκες για συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση συνεχώς αυξάνονται. Οι γονείς, πολλές φορές, νιώθουν εγκλωβισμένοι ανάμεσα στο τι επιθυμούν οι ίδιοι και στο τι θα αρέσει στα παιδιά τους. Ευτυχώς όμως, υπάρχει ένα μέρος που δημιουργήθηκε για να παρέχει στα παιδιά τα ερεθίσματα που έχουν ανάγκη και στους γονείς την σιγουριά ότι αφήνουν την εκπαίδευση τους σε πολύ καλά χέρια.
Στο ΚΔΑΠ Παίζω και Μαθαίνω, η μάθηση γίνεται βίωμα μέσα από πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τις απαρχαιωμένες και τετριμμένες διαδικασίες μάθησης. Τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, με σκοπό πάντα την ανάπτυξη τους σφαιρικά και όχι μονοδιάστατα.
Στο ΚΔΑΠ Παίζω και Μαθαίνω, στόχος είναι η πρόκληση του ενδιαφέροντος των παιδιών, το άνοιγμα νέων οριζόντων, η εξάλειψη των στερεότυπων, η επαφή με την έρευνα και την τεχνολογία και η απομάκρυνση απ’ οτιδήποτε αποτελεί απλά χάσιμο χρόνου και όχι ουσιαστική εκπαίδευση. Με ένα πρόγραμμα, που βασίζεται στην ισότιμη αντιμετώπιση, τα παιδιά μαθαίνουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους, επικοινωνούν καλύτερα και δέχονται ερεθίσματα που μελλοντικά θα αποτελέσουν εφαλτήρια γνώσης και προόδου.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Παίζω και μαθαίνω μπορεί να είναι δωρεάν μέσω του προγράμματος « Εναρμόνιση Οικογενειακής Και Επαγγελματικής Ζωής ΕΣΠΑ έτους 2019-2020» και η υποβολή αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει από το Σάββατο 08/06/2019 και διαρκεί έως την Παρασκευή 28/06/2019.

Για πληροφορίες σχετικά με την σωστή υποβολή της Αίτησης μπορείτε να επισκεφθείτε :
• το διαδικτυακό ιστότοπο του Ε.Ε.Τ.Α.Α https://www.eetaa.gr/…/07062019_paidikoi_stathmoi_2019_dt.p…
• τις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ _Παίζω και Μαθαίνω (Μανωλάκη 9-11 , 1ος όροφος)
• να καλέσετε στο τηλέφωνο 2410-549626

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here