Κατσιαντώνης: “Κινούσε γη και ουρανό” για τα ΑμεΑ ο Ράλλης Τσιουλάκης

500

Ως ένα σπουδαίο άνθρωπο, που ¨κινούσε γη και ουρανό” για τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες κάνει λόγο ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, στη δήλωσή του για το Ράλλη Τσιουλάκη που “έφυγε” από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο, αναφέροντας τα εξής:

“Διεκδικούσε πάντοτε το δικαίωμα στο σεβασμό για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με πάθος, συνεχείς αγώνες και έμπρακτη στήριξη. Ο Ράλλης Τσιουλάκης υπήρξε μαχητής μέχρι το τέλος. ‘Έφυγε από τη ζωή, αλλά θα μείνει για πάντα κοντά μας , η εμπειρία του, η ευγένειά του, η αξιοπρέπειά του, το ήθος του. ‘Έμπαινε πάντα μπροστά με τόλμη, “κινούσε γη και ουρανό” για να κάνει πράξη το όραμά του για το αναπηρικό κίνημα.

Τιμημένος και άξιος επί χρόνια Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας, έδινε σε όλους μας, και σε μένα προσωπικά, μέσα από τη δράση του το έναυσμα και τα στοιχεία για παρεμβάσεις σε θέματα που επέβαλλαν συντονισμένα μέτρα και στόχους για τους ανθρώπους με αναπηρίες. Δε λύγισε σε τίποτα, ούτε μπροστά στην τελευταία προσωπική μάχη με την υγεία του.

Η έντονη παρουσία του θα είναι χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, με μια τεράστια οικογένεια, αφού όλοι αυτοί για τους οποίους πάλευε, ήταν δικοί του άνθρωποι… Και θέλω να τους συλλυπηθώ, έναν-έναν ξεχωριστά, και να ευχηθώ το τεράστιο έργο του να βρει άξιους συνεχιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here