Κατσιαντώνης με Ντόρα Μπακογιάννη: Επενδύουμε στην ανάπτυξη, με πρόγραμμα στην πράξη!

340

Δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται από το πρωί ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος καλωσορίζοντας την θερμά στη Λάρισα, επισήμανε κατά το χαιρετισμό του, το στίγμα της ανάπτυξης που δίνει από την καρδιά της Ελλάδας η Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Αθηνών, Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφια βουλευτής στο Νομό Χανίων.

” Είναι μια επίσκεψη που δεν έχει μόνο πολιτικό χαρακτήρα, γιατί η κυρία Μπακογιάννη βρίσκεται σήμερα εδώ για να εγκαινιάσει και μία νέα μεγάλη επιχείρηση στη Λάρισα. Ναι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες, με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσπαθούν, δημιουργούν και επενδύουν στον τόπο τους.

Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να γίνει, μετά το τέλος των εκλογών που κυβέρνηση θα είναι η Νέα Δημοκρατία, και πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει μειώσεις σε φόρους, κίνητρα σε ανθρώπους που θέλουν να προκόψουν στην πατρίδα τους, με εξέλιξη που θα στοχεύει στην ανάπτυξη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here