Κατσιαντώνης για Απόστρατους Αεροπορίας:” Ως τους αιθέρες η ευγνωμοσύνη μας για την ένδοξη ιστορία που γράψατε”

262

“Είναι τεράστια η οικογένεια των στελεχών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με σταθερή βάση εσάς τους απόστρατους που είστε η ένδοξη ιστορία του σώματος, και η γέφυρα εξασφάλισης για τη συνέχεια της. Σας χρωστάμε απέραντη ευγνωμοσύνη, με το χέρι στην καρδιά, γιατί οι αγώνες σας στους αιθέρες και επί γης, υπήρξαν ακούραστοι και ενωτικοί, πιστοί στον καθημερινό αγώνα για την Πατρίδα.
Για τη συνεχή προσφορά αυτών που τίμησαν την Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας, δίνοντας τα μέγιστα με αυταπάρνηση, μαχητικότητα και σιδερένια θέληση, μίλησε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που έδωσε το παρών στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αεροπορίας Λάρισας.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τις γυναίκες και τους άντρες του Σώματος, για την προσφορά τους στην Πατρίδα, με εφόδια την αρετή, την τόλμη, τις αξίες και αρχές, τα υψηλά ιδανικά. Αναφέρθηκε στην κοροιδία της κυβέρνησης σε ότι αφορά τα αναδρομικά των Ενόπλων Δυνάμεων, αδιαφορώντας ΄έμπρακτα για το ζωτικότερο όργανο του Ελληνικού Κράτους, ενώ ζήτησε από τους απόστρατους και από τα εν ενεργεία στελέχη, να κρατήσουν ψηλά την ομοψυχία των Ελλήνων, και να πολεμήσουν τους “κήρυκες της διχόνοιας” που δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here