Κατηγορηματική δήλωση Κούγια: “Ξεκαθαρίζω ότι δεν θα αναλάβω ποτέ την Πισπιρίγκου – Κακώς με έμπλεξαν”

106

“Αναψαν τα αίματα”, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για διοικητή Νοσοκομείου της Αθήνας, πως τον κάλεσε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ότι θα πληρωνόταν από εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεόδωρος Γιάνναρος, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς”, με δήλωσή του θέλησε προχθές να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, έστω κι αν ο Αλέξης Κούγιας δεν τον είχε κατανομάσει. Ο κ. Γιάνναρος διαψεύδει ότι εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και μιλά για αστειότητες και κακοήθειες. Παραδέχεται ότι είχε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη. Του έστειλε ένα συλλυπητήριο μήνυμα- ο κ. Γιάνναρος έχει χάσει τον γιο του- υπήρχε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και του συνέστησε αρχικά τον Απόστολο Λύτρα, και τον συμβούλεψε να κάνουν γονιδιακό έλεγχο. Οπως τόνισε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς”, σε καμία περίπτωση δεν είχε κάποια εμπλοκή, όπως δηλαδή να συστήσει τον κ. Κούγια στην οικογένεια.

“Εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι μίλησα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ το μόνο που έκανα είναι ότι του σύστησα τον Λύτρα για να τον βοηθήσει να βρει την αλήθεια. Με ρώτησε για γενετική, για τεστ και τα λοιπά που και εκεί δεν μπορούσα να τον βοηθήσω, γιατί εγώ δεν κάνω πια αυτά τα τεστ, δεν είμαι πια στον χώρο αυτόν τον συγκεκριμένο. Οπότε δεν έχω καμία άλλη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ενα απλό συλλυπητήρια του είπα, σαν πατέρας που έχει χάσει τον γιο του. Είναι ένα αισχρό θέμα που δημιούργησε κάποιος– για δικούς του λόγους– και από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα τελειώσει. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, γιατί βασικά είναι κάτι το οποίο ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ την άποψή μου έχω πει μόνο, την επιστημονική, τίποτε άλλο”, ανέφερε ο κ. Γιάνναρος.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here