Κάτι νέο ήρθε στην πόλη της Λάρισας… Κρέπα από κάνναβη!

1046

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσει να δοκιμάζουν διαφορετικές γεύσεις και να ανακαλύπτουν ασυνήθιστα υλικά, τότε θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς το Chocobeat στην οδό Φαρσάλων 102 στην Λάρισα, καθώς το νέο προϊόν που προστέθηκε στον κατάλογο τους είναι η κρέπα από αλεύρι κάνναβης!

Ο Στάθης Γκανάτσας, ιδιοκτήτης του καταστήματος Chocobeat, αναζητεί εδώ και καιρό λύσεις για τα άτομα που δεν μπορούν να καταναλώσουν ζάχαρη ή γλουτένη, λόγω διάφορων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν ή για εκείνους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή, χωρίς πρόσθετα ή λιπαρά. Την λύση βρήκε πρόσφατα στο αλεύρι κάνναβης, ένα προϊόν χωρίς ίχνος ζάχαρης ή γλουτένης, που παράγεται από τους κόκκους της φαρμακευτικής κάνναβης και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή μιας καθ’ όλα υγιεινής ζύμης, από την οποία μπορούν να προκύψουν πολλά αλμυρά ή γλυκά σκευάσματα.

Έτσι λοιπόν, εδώ και μία εβδομάδα όποιος επισκέπτεται το Chocobeat” μπορεί να φτιάξει την δική του κρέπα από αλεύρι κάνναβης, είτε αλμυρή είτε γλυκιά, δοκιμάζοντας έτσι το νέο αυτό προϊόν, που φαίνεται πως πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στο μέλλον, καθώς το κατάστημα ετοιμάζεται να προσφέρει άμεσα βάφλες ή pancakes από αλεύρι κάνναβης. Το αλεύρι που χρησιμοποιείται είναι ελληνικής προέλευσης και μάλιστα παρασκευάζεται στον Βόλο, ενώ όσοι έχουν δοκιμάσει την νέα κρέπα από κάνναβη έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα, ενώ παραδέχονται πως πολύ εύκολα θα την επέλεγαν ξανά και ξανά.

Πηγή: larisanew.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here