Καθημερινά νέο περιεχόμενο στο larissamazi.gr

234

Καθημερινά εμπλουτίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.Larissamazi.gr   που δημιούργησε ο Δήμος Λαρισαίων μια ειδική ιστοσελίδα, για τους Λαρισαίους που βρίσκονται σε περιορισμό, εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Στην ιστοσελίδα μπορούν οι ενδιαφερόμενου να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Λαρισαίων σε όσους μένουν στο σπίτι, ή σε ομάδες και κατηγορίες πολιτών με αυξημένες ανάγκες, όπως ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες, ασθενείς ή άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επίσης στην ιστοσελίδα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση του χρόνου στο σπίτι. Παραγωγές των πολιτιστικών δομών του Δήμου Λαρισαίων, προγράμματα εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και ψυχαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια.

Σχεδόν καθημερινά προστίθενται προτεινόμενες δράσεις για δημιουργική απασχόλησης παιδιών από το προσωπικό των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, ενώ σήμερα αναρτήθηκε  και video με « Άσκηση στο σπίτι» που το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιμέλεια του γνωστού Λαρισαίου και υπ. Διδάκτορα του ΤΕΦΑΑ κ. Αλέξη Μπατρακούλη και του Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ κ. Ι. Φατούρου.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα εμπλουτίζονται και η ενότητα με παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και φορείς της Λάρισας.

«Μένουμε Σπίτι και μπαίνουμε στο www.Larissamazi.gr»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here