Καταζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου ο Χρήστος Τσιάτας μετά από μήνυση του Αλέξη Κούγια

699

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει πως μετά από μήνυση του Αλέξη Κούγια προς τον Χρήστο Τσιάτα για συκοφαντική δυσφήμιση, ο δημοσιογράφος, καταζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου.

“Καταζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο δόκιμος δημοσιογράφος Χρήστος Τσιάτας.

Σήμερα υπεβλήθη μήνυση εναντίον του, για την διάπραξη από αυτόν της συκοφαντικής δυσφημίσεως δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση, εις βάρος του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ και των μελών του Δ.Σ. αυτής.

Η μήνυση αφορά, μόνο τις χθεσινές και τις σημερινές του αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως και η δημοσιοποίηση μόνο από αυτόν πανό με χυδαίο περιεχόμενο και συνθημάτων με χυδαίο περιεχόμενο.

Εις βάρος του Χρήστου Τσιάτα και του Χρήστου Τσούμαρη, έχουν προσδιοριστεί ήδη 4 αγωγές αποζημιώσεως στο Πρωτοδικείο Λαρίσης και εκκρεμούν και μηνύσεις εναντίον τους, για όλα όσα ψευδή και συκοφαντικά έχουν δημοσιοποιήσει στις εκπομπές τους, όπου μοναδικό θέμα είναι, η δυσφήμιση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια.

Εξετάζεται επίσης από την Ασφάλεια Λάρισας, η σύμπτωση της δημοσιοποιήσεως μόνο από τον Χρήστο Τσιάτα διαφόρων κατάπτυστων συμπεριφορών (πανό με χυδαίο περιεχόμενο, συνθήματα στο Αλκαζάρ, τρικάκια στο AELRadio) μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την διάπραξη από τους κακοποιούς αυτών των παράνομων πράξεων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here