Καταβολή του επιδόματος των 600 ευρώ στους σεισμόπληκτους του Δήμου Λαρισαίων

154
Ζημιές σε σπίτι στο χωριό Δαμάσι που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε την περιοχή της Θεσσαλίας, Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021. Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, λίγο μετά το μεσημέρι. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 12:16, είχε μέγεθος 6 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, επίκεντρο 16 χιλιόμετρα νότια της Ελασσόνας και εστιακό βάθος 7,8 χλμ. Ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα νέος σεισμός, 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο 7 χλμ ΔΝΔ της Ελασσόνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ

Ολοκληρώνεται μέχρι αύριο Μεγάλη Πέμπτη η καταβολή του κοινωνικού επιδόματος των 600 ευρώ στους δικαιούχους σεισμόπληκτους του Δήμου Λαρισαίων.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος είναι όσων η πρώτη κατοικία έχει χαρακτηριστεί μη κατοικήσιμη.

Οι δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος στο Δήμο Λαρισαίων, ανέρχονται σε περισσότερους από 80 και αφορά σε συμπολίτες στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας που επλήγησαν περισσότερο από τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here