“Καταπέλτης” ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (BINTEO)

215

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα προβληθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος προβλήθηκε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ενώ αύριο Μεγάλη Τρίτη θα προβληθεί το δεύτερο.

Ο Λαρισαίος ηθοποιός ρωτήθηκε και  για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Να σημειωθεί ότι έιχε μιλήσει και σε podcast για την Ρούλα Πισπιρίγκου (Διαβάστε εδώ)

«Τι σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στην Ρούλα Πισπιρίγκου;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Το γεγονός ότι παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της και δεν μπορεί και ο κόσμος να αποφασίσει ποιος είναι ο χαρακτήρας της. Γιατί ο καθένας ερμηνεύει τον άλλον πολύ δύσκολα αντικειμενικά, αλλά ουσιαστικά καθρεφτίζεται. Δηλαδή, ένας κακός άνθρωπος θα πει “είναι κακιά γυναίκα”. Αλλά την ώρα που το λέει, είναι κακός ο ίδιος. Η Πισπιρίγκου αποκάλυψε όλους τους υποεαυτούς του Έλληνα κι ο καθένας ό,τι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Δηλαδή δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι τόσο παρορμητικός να είναι και τόσο μεθοδικός ταυτόχρονα. Και επίσης αν δεν κατανοείς το γιατί κάθε φορά, δεν μπορείς να οδηγηθείς σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα.

Ο καθένας που κάνει το χειρότερο πράγμα έχει δικαιολογίες μέσα του. Γνώρισα ένα παιδί και μου είπε ότι κλέβει γιατί είναι χρεωμένη η μάνα του -δεν λέω ότι με έπεισε, αλλά λέω. Αυτή γεννάει τρία παιδιά -μεγαλώνει τρία παιδιά για να το σκοτώσει;

Πιστεύω ότι (η Ρούλα Πισπιρίγκου) έχει σχέση με αυτά που λέγονται αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρό της. Δεν μπορώ να εννοήσω ότι τα μεγάλωσε για να τα σκοτώσει. Σε κάποια στιγμή της ζωής της κάτι πήγε να χάσει, μεγαλύτερο από τα παιδιά της γι’ αυτή και γι’ αυτό πιθανώς τα θυσίασε.

Αν η Ρούλα αγαπά τον Μάνο και έμαθε, λέω ένα παράδειγμα τώρα, ότι περνάει καλά με πέντε φιλενάδες που δεν έχουν παιδιά και πίστεψε ότι η σχέση τους χάλασε λόγω των παιδιών, και το θέμα της είναι να ζήσει με τον άνθρωπο αυτό, μπορεί το μυαλό, ένας υποεαυτός να ανέλαβε την διαχείριση της κατάστασης της. Να οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι “αν θυσιάσω τα παιδιά, θα έχω αυτόν”.

Τέλος, ανέφερε για τον Μάνο Δασκαλάκη πως: «Ο ναρκισσισμός σκοτώνει οποιοδήποτε συναίσθημα. Θέλει να ξεχωρίσει».

Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης του Λάκη Λαζόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου:

https://www.youtube.com/watch?v=Whf4w-HFTuQ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here