Καταγγελία για το κοιμητήριο στους Γόννους – Εως και …σιδερώστρες έχει στο νεκροταφείο! (ΦΩΤΟ)

260

Σε πλήρη εγκατάλειψη από την Δημοτική Αρχή Τεμπών το Κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων καταγγέλει ο «Συνδυασμός Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης».

Εικόνες που προσβάλουν την ηθική και την αισθητική του ανθρώπου αντικρίζει κανείς καθημερινά, στο Κοιμητήριο Γόννων με το χώρο να είναι «ξέφραγο αμπέλι».

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί εδώ και ημέρες στο κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων ,σκουπίδια, κλαδιά, και κάθε λογής απορρίμματα ακόμη και σιδερώστρες βρίσκονται εκτεθειμένα σε κοινή θέα, αποτελώντας εστία μόλυνσης.

Κάτοικοι της περιοχής τον Γόννων καταγγέλλουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κοιμητήριο του χωριού τους . “Το μέρος, όπου αναπαύονται αγαπημένα μας πρόσωπα, έχει γίνει δημοτικός σκουπιδότοπος και κόμβος μεταφοράς απορριμμάτων. Αυτό αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια”, αναφέρουν.

Τα προβλήματα του Δήμου μας και των δημοτών μας περιμένουν λύσεις .

Η παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » θα βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν ή όχι. Πάντα δίπλα στον δημότη . Θα προωθούμε τα προβλήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Δήμο και θα κάνουμε πράγματα ουσιαστικά που έχει ανάγκη ο τόπος μας .

Σε πλήρη εγκατάλειψη το Κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων καταγγέλλει η παράταξη Κολλάτου

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here