Κάνεις Λαρισαίος χωρίς Πασχαλινό τραπέζι

286

Ο ΣΙΚΑΕΛ αποδεικνύοντας, ακόμη μία φορά, το κοινωνικό του πρόσωπο, εμπνεόμενος από βασικές ανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης και διάθεσης τροφίμων σε συνανθρώπους μας και οικογένειες που βρίσκονται εμπερίστατοι, «στρώνοντας», στην ουσία, ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι σ’ αυτές τις οικογένειες.
Στην προσπάθεια αυτή δεν ήμασταν μόνοι μας, καθώς την πρωτοβουλία του ΣΙΚΑΕΛ «αγκάλιασε» η Εφημερίδα «Ελευθερία», ενώ πολύτιμη υπήρξε η βοήθεια των Λαρισαϊκών επιχειρήσεων «PFS Παπαγεωργίου Food Service», «Λαμπρούλης Oporellο S.A.» και Κτήμα Δ. Μίγας, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά τους.
Στην προσπάθεια αυτή συγκεντρώθηκε πάνω από 1,5 τόνος τρόφιμα, όπως αρνί, λαχανικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κ.α. και διανεμήθηκαν σε τριακόσιες περίπου οικογένειες, ώστε να απολαύσουν ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Αθανασούλη και τον Γραμματέα κ. Βασίλειο Λιάπη και διανεμήθηκαν μέσω των Ενοριών Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λαρίσης, Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και Αγίου Θωμά Λαρίσης, εισπράττοντας την ευγνωμοσύνη για την υψηλού αισθήματος ευθύνης προσπάθεια αυτή. Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΙΚΑΕΛ, ευχονται καλή Ανάσταση με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here