Κάλεσμα Τσιλιμίγκα χωρίς κομματικές εξαρτήσεις – ΦΩΤΟ

280

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, εκεί όπου ο καρδιοχειρουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας απηύθυνε κάλεσμα στους θεσσαλούς πολίτες, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και κριτική στο έργο του νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Ο κ. Τσιλιμίγκας τόνισε πως έχουν γίνει έργα, χωρίς όμως να αντιστοιχούν σε μια τέτοια πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια, ενώ αναφέρθηκε και σε έργα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα.

Παράλληλα ο κ. Τσιλιμίγκας παρουσίασε το δικό του σχέδιο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προτείνοντας την Ίδρυση και λειτουργία Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας στις Βρυξέλλες, προκειμένου να αξιοποιούνται ακόμη περισσότερα ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα να γίνουν περισσότερα στον τομέα της Υγείας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου καθώς και των άλλων Νοσοκομείων, για την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής καθώς και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με ιδιαίτερη έμφαση αναφέρθηκε στην προοπτική ενός «Τουρισμού Υγείας», και στο σωστό χειρισμό –μακριά από τους σημερινούς ερασιτεχνισμούς της περιφερειακής αρχής- του θέματος του Ογκολογικού Κέντρου Θεσσαλίας, που απομακρύνουν αντί να φέρουν κοντά την υλοποίησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων ενώ κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Η Θεσσαλία της καρδιάς μας».

Πηγή: larisanew.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here