Κάλεσμα συμμετοχής συνταξιούχων στο συλλαλητήριο του ΕΚΛ

120

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Ν. Λάρισας καλούμε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στις 13 Οκτώβρη 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας για την προστασία της Υγείας και των δικαιωμάτων μας.
Οι συνταξιούχοι που μαζικά και αγωνιστικά πήραμε μέρος σε εκατοντάδες κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα κάνουμε καθαρό ότι θα συνεχίσουμε, διεκδικώντας ό,τι μέχρι σήμερα μας έχει αφαιρεθεί από τις καταστροφικές περικοπές των περασμένων χρόνων. Οι μειώσεις από τις κυβερνήσεις στις συντάξεις, κύριες, επικουρικές, στο ΕΚΑΣ, στα δώρα, στην Υγεία, στα φάρμακα, στις κοινωνικές παροχές, υφίστανται καθημερινά και έχουν προσθέσει στη ζωή μας ανυπέρβλητα προβλήματα. Είναι καθαρό το ό,τι κερδίσαμε το καταφέραμε μέσα από την αγωνιστική μας δράση. Ξέρουμε καλά ότι λύσεις στα αιτήματά μας θα δοθούν με πολιτικές αποφάσεις, γιατί με πολιτικές αποφάσεις έχουμε τις περικοπές. Οι κυβερνήσεις κυβερνούν και όχι τα δικαστήρια.
Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας σε όλη τη χώρα με όλες τις μορφές με όλα τα μέτρα για την πανδημία.Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν στα σωματεία τους και να παίρνουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις.

Όλοι την ΤΡΙΤΗ 13 Οκτώβρη 2020 και ώρα 7.00 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας για την προστασία της Υγείας και των δικαιωμάτων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here