Κάλεσμα Δ. Λαρισαίων στους αθλητικούς συλλόγους για τον ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

275

Συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτη στο Δημαρχείο

Ανοικτό κάλεσμα σε εκπροσώπους αθλητικούς συλλόγους της πόλης για συνάντηση ενόψει της συμμετοχής της Λάρισας στον ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, στη 1.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Λάρισας.
Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση: «η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας, με την αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Πρόκειται για μια παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, με κάλυψη από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και απ’ ευθείας μετάδοση σε 200 χώρες του πλανήτη.
Η Λάρισα θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει τους αστέρες της παγκόσμιας ποδηλασίας το
Σάββατο 30 Απριλίου 2022 . Είναι ένα σημαντικό αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην εξωστρέφεια και την προβολή της πόλης μας.
Για την επιτυχία στην υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος καθοριστική σημασία έχει και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. Οι φορείς της πόλης , τα σχολεία, οι δημότες καλούνται να συμμετέχουν και να στηρίξουν αυτή την κορυφαία διοργάνωση.
Καλούμε τους εκπροσώπους Αθλητικών Συλλόγων που επιθυμούν να συμβάλλουν
στην επιτυχία της διοργάνωσης την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here