Κ. Αγοραστός – Ελασσόνα: Κατανοητό να μην ισχύσουν νέα μέτρα κατά Covid

317

Απομακρύνοντας το ενδεχόμενο να ισχύσουν από αύριο το πρωί τα νέα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας στην Ελασσόνα, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός μίλησε για πρωτόγνωρη κατάσταση.

Από τη μια ο σεισμός που προκαλεί διάχυτο φόβο με τους πληγέντες να ζητούν περισσότερες σκηνές, καθώς αποφεύγουν να στεγασtούν και σε ξενοδοχεία. Από την άλλη, η αντιμετώπιση του κορονοϊού με πρότυπη, όπως τόνισε ο κ. Αγοραστός ιατρική κάλυψη και πρόληψη, συμπεριλαμβανομένων rapid tests στους κατοίκους όλων των χωριών που επλήγησαν από τον σεισμό, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Έχουν γίνει εκτιμήσεις σε όλες τις υποδομές, στέλνονται συνεχώς υπνόσακοι και σκηνές, υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη και συνεχίζουμε κατανοώντας την αρνητική ψυχολογία του κόσμου σε ένα φαινόμενο πρωτόγνωρο για την Ελλάδα, τόνισε ο περιφερειάρχης, εξαγγέλλοντας και απογευματινή σύσκεψη για τις επιχειρήσεις, ενώ ήδη δόθηκαν τα χρήματα για οικοσυσκευές, όπως είπε.

Με αυτοψία και από την ομάδα των 104 ατόμων του υπουργείου Υποδομών εντείνονται οι προσπάθειες γρήγορης αποκατάστασης, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν σημειωθεί νέες καταρρεύσεις κτιρίων.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here