Ήρθαν απ’ όλη την Ελλάδα για να βουτήξουν στη Βελίκα…

2359

Για 13η συνεχή χρονιά διεξήχθη ο Πανελλήνιος Κολυμβητικός Αγώνας ανοικτής θάλασσας «Φιλοκτήτης», ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός που αποτελεί ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την περιοχή αφού είναι ο μοναδικός  στο είδος του  αγώνας ανοικτής θαλάσσης που διεξάγεται στον νομό της Λάρισας. Χαρακτηριστικό του αγώνα οι συμμετοχές ερασιτεχνών αθλητών της κολύμβησης, από την Λάρισα, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Χαλκιδική, την Σκιάθο και από άλλες περιοχές της Ελλάδος με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 14 έως 67 ετών!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και η εκκίνηση έγινε από την παραλία της Κάτω Σωτηρίτσας στη 12 το μεσημέρι ενώ οι συμμετέχοντες τερμάτισαν στην οργανωμένη ακτή μπροστά από το Café Spitaki.

Οι αθλητές βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους μετά τη λήξη των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά t-shirt, μετάλλια και διπλώματα ενώ τους προσφέρθηκαν τοπικές λιχουδιές και εδέσματα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελίκας «Φιλοκτήτης».

Την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στελέχωσαν και την φετινή χρονιά οι κ.κ Νίκος Ντάγκας, Κώστας Τοπάλης και Άρης Γαλάτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here