Ηλεκτρονικά η Χορήγηση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης για Στρατολογική Χρήση από το Δήμο Λαρισαίων

153

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Λαρισαίων, για την περαιτέρω διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πολιτών, διευρύνει την παλέτα των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες, η εκτέλεση των οποίων, δεν απαιτεί την φυσική παρουσία, αλλά υλοποιείται από απόσταση και θα διακινείται ηλεκτρονικά στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η νέα υπηρεσία που εντάχθηκε ήδη και λειτουργεί στην πλατφόρμα του Δήμου μας (Local Covernment) με την συνεργασία των Τμημάτων Μηχανογραφικών Εφαρμογών και Δημοτικής Κατάστασης, αφορά την εφαρμογή «Χορήγηση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης για Στρατολογική Χρήση».

Ειδικότερα για την αξιοποίηση της ο ενδιαφερόμενος πολίτης θα πρέπει:
1. Να αναζητήσει την αίτηση-δήλωση, που έχει αναρτηθεί σε μορφή doc και odt, στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων. (https://www.larissa.gov.gr – e-Υπηρεσίες – Εκδοση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης για μειωμένη στρατιωτική θητεία) Να συμπληρώσει τις πληροφορίες που απαιτούνται, δηλ. τα τέκνα που έχουν αποκτηθεί, το έτος γεννήσεως τους και την οικογενειακή τους κατάσταση –έγγαμα ή άγαμα.
2. Να υποβάλλει την συμπληρωμένη αίτηση-δήλωση σε μορφή pdf στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/ΔΗΜΟΣ_ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ_ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ
(http://bit.ly/ΔΗΜΟΣ_ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ_ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ)

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η παλέτα των προσφερομένων υπηρεσιών, αναμένεται να διευρυνθεί περαιτέρω, με την ένταξη και νέων εφαρμογών, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης τηλ: 2413500251

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here