ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας: Δικαίωση στο ΣΥΠΟΘΑ – Εκκρεμεί τυπική υπογραφή Γαβρόγλου

325

Το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων Λάρισας (ΣΥΠΟΘΑ) απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία την αίτηση του γνωστού εκπαιδευτικού ομίλου που επιδιώκει την ακύρωση της πολεοδομικής άδειας του κτηρίου που μισθώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ στο κέντρο της Λάρισας.
Η απόφαση του ΣΥΠΟΘΑ έρχεται να προστεθεί σε τρεις διαδοχικές θετικές διατυπώσεις γνώμης του ΕΟΠΠΕΠ και σε επίσημες διοικητικές πράξεις και ελέγχους από Πολεοδομία και Πυροσβεστική. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η τυπική υπογραφή του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.
Σύμφωνα με στελέχη του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College πρέπει να δοθεί ένα οριστικό τέλος στο «παιχνίδι των καθυστερήσεων», που το γνωστό επιχειρηματικό κέντρο επιμένει να παίζει εδώ και πολλούς μήνες μέσω ανυπόστατων καταγγελιών, παρελκυστικών και παρασκηνιακών τακτικών, ανυπόγραφων και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων, πιέσεων και απειλών εναντίον δημοσίων λειτουργών στη Λάρισα.
Επισημαίνουν, δε, ότι η τεχνητή καθυστέρηση με την αδειοδότηση έχει ως συνέπεια να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μια επένδυση που θα δημιουργήσει περισσότερες από 150 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας στην περιφέρεια.

Επισυνάπτεται το απόσπασμα Πρακτικού του ΣΥΠΟΘΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here