Η υποψηφιότητα Ν. Τσιλιμίγκα φέρνει Π. Σκουρλέτη στη Λάρισα

370

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 3 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προκειμένου να μετάσχει στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλίας του κόμματος, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως συνέβη και σε ανάλογες συνεδριάσεις σε άλλες περιφέρειες της χώρας, βασική επιδίωξη θα είναι να συμφωνηθεί η υποστήριξη υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και εν προκειμένω του Ν. Τσιλιμίγκα, από κοινού με το ΚΙΝΑΛ που έχει αποφασίσει σχετικά, προοπτική όμως για την οποία έχουν διατυπωθεί σοβαρές αντιρρήσεις από τοπικά στελέχη.

Θα συζητηθούν, επίσης, οι υποψηφιότητες δημάρχων που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας και ειδικά στον Βόλο και τα Τρίκαλα, όπου υφίστανται σημαντικές εκκρεμότητες.

Η συνεδρίαση που είχε προγραμματισθεί για την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είχε αναβληθεί, θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και σ΄ αυτή θα μετάσχουν και οι 11 Θεσσαλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι γραμματείς των 4 Νομαρχιακών Επιτροπών. Την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή αποτελούν 8 εκλεγμένα στελέχη, 2 από κάθε νομό της Θεσσαλίας, με τη Λάρισα να εκπροσωπείται από τον πρώην βουλευτή Δημ. Γελαλή και τον μηχανικό Γ. Γκόγκο.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here