Οι τρίτεκνοι ν. Λάρισας στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής

316

Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησαν οι Τρίτεκνοι Ν. Λάρισας.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρη Βούλγαρη στο πλαίσιο επαφών του με φορείς που ασκούν κοινωνική πολιτική.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για προτάσεις και δράσεις με άξονα την Κοινωνία και τον Πολίτη. Ο κ. Βούλγαρης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προγράμματα στήριξης των ευάλωτων τρίτεκνων οικογενειών καθώς και ως προς την κατεύθυνση αντιμετωπίσεως του δημογραφικού προβλήματος.
Επίσης, συζητήθηκαν μελλοντικές εθελοντικές δράσεις αλλά και τρέχοντα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Βούλγαρη.
Την αντιπροσωπία του Συλλόγου αποτελούσαν, Γκόβαρης Δημήτριος (πρόεδρος), Μπουλούμπασης Δημήτριος (αντιπρόεδρος) και Ηλίας Νατσιούλας (γραμματέας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here