Η συλλεκτική κάρτα μέλους 2020 του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα»

299

Στο πλαίσιο των σκοπών του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» που είναι η ηθική και υλική ενίσχυση και συμπαράσταση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα για την πραγματοποίηση των σκοπών της, καθώς και η διενέργεια πνευματικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων υπό την αιγίδα της Πινακοθήκης που προάγουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αλληλοϋποστήριξη των μελών του Συλλόγου, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να κοσμεί την ετήσια συλλεκτική κάρτα του ένα έργο κάθε φορά από τη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν τη δική τους «Συλλογή»!

Για την κάρτα μέλους του 2020 επιλέχθηκε το έργο του Γιάννη Ψυχοπαίδη(1945-) «Βάζο με ανεμώνες», λάδι σε μουσαμά, 41×31 εκ., Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα το οποίο εκτίθεται στην ενότητα «Οικειότητα» της επανασχεδιασμένης έκθεσης της Μόνιμης Συλλογής Κατσίγρα με τίτλο ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ // RE-CONNECTστη Δημοτικη Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά το PlayhouseAlelierγια την ευγενική χορηγία της συλλεκτικής κάρτας μέλους για το 2020 την οποία επιμελήθηκε τοSmallStudio.
Τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» με την επίδειξη της κάρτας μέλους απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια: 20% έκπτωση στο καφέ της Δημοτικής Πινακοθήκης, 15% έκπτωση στο Πωλητήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης και 10% έκπτωση στο Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης όπως επίσης δωρεάν είσοδο σε όλες τις εκθέσεις και εκδηλώσεις του Μουσείου.
Για πληροφορίες, εγγραφές και ανανέωση συνδρομής μελών:
katsigrasmuseumfriends@gmail.com,https://www.facebook.com/katsigrasmuseumfriends και στην κοπή της πίτας του Συλλόγου την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020,ώρα 18:00 στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here